“Черкаські Мавпи” провели майстер-клас для людей з обмеженими можливостями

1 26 1 IMG 3135 2. баскетболісти

1 26 1 IMG 3135 1

«Черкаські Мавпи» продовжують опікуватися своїми найпалкішими вболівальниками. Днями гравці клубу Іварс Тімерманіс та Джейсон Уошбарн провели майстер клас для людей з особливими потребами.

Форвард та центровий «Черкаських Мавп» Іварс Тімерманіс та Джейсон Уошбарн провели цього року не один майстер-клас. Проте цього разу їм випала нагода пограти з особливим вболівальниками. У стінах ЗОШ №26 професійні баскетболісти навчали баскетболу людей з обмеженими можливостями.

Подібний майстер-клас «Черкаські Мавпи» проводять вдруге. Раніше з особливим вболівальниками грали в баскетбол Рональд Мур та Олексій Чигринов. Пам’ятаючи успіх минулого заходу, подивитися на гравців «Мавп» прийшла велика кількість людей. Пограти з «Черкаськими Мавпами» в баскетбол у стіни школи завітали як дорослі, так і діти.

«Я дуже рада, що до нас сьогодні прийшли Іварс та Джейсон. Я відвідую кожен матч «Черкаських Мавп» й із захопленням спостерігаю за їхньою грою. А сьогодні я мала можливість пограти з ними та поспілкуватися. Все було дуже цікаво!», – ділиться враженнями Інна, учасниця майстер-класу.

Учасниками заходу стали люди з вадами опорно-рухового апарату, ДЦП і розумовими вадами. Протягом години Іварс та Джейсон не лише вчили людей закидати м’яча у кошик та зіграли в баскетбол. Також баскетболісти продемонстрували свої найкращі навчики – виконували кидки з різних дистанцій та слем-данки.

Джейсон Уошбарн, гравець БК «Черкаські Мавпи»:

«У штатах практика подібних майстер-класів досить розвинена. Дуже тішить, що в Черкасах, у такому маленькому містечку, наявні такі соціальні ініціативи. Тому я зі свого боку без жодних проблем беру участь у схожих заходах. Ці люди неабияк підтримують нас під час матчів, тому цим майстер-класом ми віддячуємо їм».

На завершення заходу баскетболісти подарували всім гравцям і вболівальникам плакати та зробили фото на згадку.

БК «Черкаські Мавпи» +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*