На Львівщині завершився чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед неповносправних спортсменів

1 27 1 c108 2. спортсменів

1 27 1 c108 1

Нещодавно на спортивній базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, що в селі Яворів Турківського району Львівщини, завершився чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату й вадами зору. Змагання проводилися за особистим заліком серед чоловіків та жінок.

На лижну трасу в Західному реабілітаційно-спортивному центрі вийшли 28 спортсменів (з них 24 чоловіки та 13 жінок), які представляли Вінницьку, Волинську, Київську, Запорізьку, Закарпатську, Миколаївську, Сумську, Харківську, Чернігівську, Черкаську області та місто Київ; а також склад національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту (29 спортсменів), яка захищатиме честь нашої держави на зимових Паралімпійських іграх, що відбудуться в Сочі з 6 до 17 березня 2014 року.

Відтак на Турківщині заключний етап підготовки перед цими відповідальними стартами провели: відома всьому світові спортсменка, Герой України, багаторазова чемпіонка та призерка трьох зимових Паралімпіад Олена Юрковська, володарка титулу Міжнародного Паралімпійського комітету «Найкращий дебют Паралімпіади-2010» Олександра Кононова; 13 учасників Паралімпійських ігор, у тому числі – 6 чемпіонів та призерів зимових Паралімпіад; 4 Заслужених майстрів спорту України, 7 майстрів спорту України міжнародного класу та 4 майстри спорту України.

Загалом суддівська колегія на чолі з Анатолієм Ілюшиним (м. Харків) відзначила високий рівень підготовки неповносправних спортсменів України.

Львівська обласна рада +РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ, ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*