CAFE та ПФЛ підписали меморандум про співпрацю

1 08 08 img 1755 0 2. cafe, обмеженими можливостями

1 08 08 img 1755 0 16 серпня 2014 Центр доступу до футболу в Європі та Професіональна футбольна ліга розпочали новий етап у спільній роботі – підписали меморандум про співпрацю. На підписанні документа були присутні Президент ПФЛ Сергій Макаров та Директор з розвитку CAFЕ в Східній Європі Олена Карпухіна.

CAFЕ і ПФЛ вже намітили спільні цілі, серед яких: забезпечити доступність футболу в Україні для вболівальників з обмеженими можливостями, використовувати досвід САFЕ і європейські стандарти при будівництві доступних стадіонів, підтримувати соціальні ініціативи, спрямовані на залучення людей з обмеженими можливостями в спортивне та суспільне життя.

«Ми дійсно задоволені початком такої благородної роботи. Ми сподіваємося за допомогою CAFE зрозуміти свої слабкі сторони в питаннях, пов’язаних з доступністю футболу, і зробити все, щоб кількість вболівальників з обмеженими можливостями на стадіонах збільшилася. Потрібно працювати з усіма категоріями вболівальників, в тому числі і з фанами з інвалідністю», – прокоментував підписання меморандуму Сергій Макаров.

«Ми дуже раді, що такі футбольні організації, як ПФЛ, йдуть назустріч нашої спільної мети – «Футбол для всіх, доступ для всіх». Ми впевнені, що наша плідна співпраця допоможе зробити український футбол доступним для всіх, і вже скоро вболівальники з обмеженими можливостями відчують позитивні зміни», – ділиться враженнями Олена Карпухіна.

Футбол для всіх – доступ для всіх!

CAFE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*