Спортсмени з вадами слуху змагалися на турнірі з міні-футболу

1 28 1 8524249 2. инваспорт

1 28 1 8524249 1

Дніпродзержинський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки департаменту молоді та спорту міської ради провів відкритий міський турнір з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху.

У змаганнях взяли участь команди з Києва, Черкас, Дніпропетровська, Кривого Рогу та Дніпродзержинська. Турнір проходив у гострій боротьбі, на футбольному майданчику розгорталися справжні футбольні баталії.

Усі команди показали гарну гру. Варто відзначити технічну гру молодої команди з Києва, але, на жаль до трійки лідерів вона не потрапила. Дніпродзержинці також продемонстрували непогану гру, але фортуна була не на їхньому боці.

Місця у турнірі розподілились так: І місце здобув Дніпропетровськ, ІІ – Черкаси, ІІІ – Кривий Ріг (1). Кращим гравцем турніру визнаний гравець із команди міста Черкаси Андрій Каменський, кращим бомбардиром – Дмитро Басанський з дніпропетровської команди, кращим воротарем – Олександр Назаров із Кривого Рогу.

Кращі гравці були нагороджені призами та грамотами від міської організації УТОГ. Команди-переможці отримали кубки, медалі, грамоти від департаменту молоді та спорту міської ради та центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Центр «Інваспорт» висловлює щиру подяку депутату міської ради, голові правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» Сергію Сідорову за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.

Дніпродзержинська міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*