АНОНС: Хочеш побачити, як біжить 1км забіг 3-річний малюк з аутизмом?

АНОНС: Хочеш побачити, як біжить 1км забіг 3-річний малюк з аутизмом?. kidsautismgames, novaposhtakyivhalfmarathon, київ, аутизм, забіг, outdoor, sky, footwear, clothing, person, woman, people, man, several. A group of people walking down the street

Київ. Шановні журналісти!

Запрошуємо вас на забіг NovaPoshtaKyivHalfMarathon, в рамках якого 70 дітей з аутизмом проекту KidsAutismGames будуть вперше бігти дистанцію в 1 км! Організатори забігу запрошують на дану дистанцію дітей віком від 12 років. В команді спортивного проекту для особливої малечі – діти будуть бігти від 3 років!

У вас буде можливість поспілкуватись з маленькими особливими чемпіонами, їх батьками та тренерами у неділю 22 квітня о 12.15 біля БЦ «Іллінський», вул. Іллінська 8.

Забіг розпочнеться о 12.45 з Контрактової площі.

Разом з малечею 1км будуть бігти волонтери проекту KidsAutismGames – школярі ліцею «Лідер», які щотижня допомагають малюкам тренуватися та готуватися до марафонів.

З 9.00 до 16.00 в зоні благодійних фондів можна буде придбати чашки, футболки, магніти та іншу сувенірну продукцію благодійної ініціативи “НЕ ПРИТУЛЯТИСЯ”. Її метою є підтримка інклюзії дітей з аутизмом в спорт, зокрема дітей команди KidsAutismGames.

З питань акредитації та додаткової інформації звертайтесь будь ласка до Тетяни Савицької (067) 246 4099 або

KidsAutismGames – спільна ініціатива Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський», Фонду «Дитина з майбутнім» та Благодійної організації «SPORTforPEACE». Проект почав свою діяльність на початку лютого 2017 року. Щотижня професійні тренери «SPORTforPEACE» тренують біля 60 дітлахів з аутизмом у Зеленому серці НСК «Олімпійський». Такі тренування були розроблені спеціально, щоби через ігрові змагання навчити дітей взаємодіяти між собою, розвинути моторику, поліпшити фізичний стан дітей та привити їм любов до занять спортом.

Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*