Другий день змагань «Ігри Нескорених» у Сіднеї: пишаємося тими, чий дух непереможний (ФОТО, ВІДЕО)

Другий день змагань «Ігри Нескорених» у Сіднеї: пишаємося тими, чий дух непереможний (ФОТО, ВІДЕО). invictus games, ігри нескорених, сідней, ветеран, змагання, person, building, ice skating, ceiling, hockey, basketball, field house, arena, crowd. A group of people performing on stage in front of a building

Другий день змагань «Ігри Нескорених» у Сіднеї: пишаємося тими, чий дух непереможний. invictus games, ігри нескорених, сідней, ветеран, змагання

Сьогодні, 22 жовтня, українська збірна «Invictus Games» брала участь у змаганнях з веслування на тренажерах.

Українські ветерани: Олександр Бєлобоков, Олександр Чалапчій, Юрій Дмитренко та Сергій Ільницький продемонстрували в черговий раз, що українську силу духу — не зламати!

Олександр Чалапчій змагався у категорії Men’s IR4 (4 хвилини на витривалість). Усього, в цій категорії були представлені 13 військових.

Як ми вже повідомляли, сьогодні 22 жовтня, українські Нескорені вибороли дві золоті медалі на «Invictus Games».

Перше золото до скарбнички української збірної Нескорених на «Invictus Games» у важкій боротьбі виборов Олександр Бєлобоков з веслування на тренажерах у категорії Men’s IR3 (швидкість за одну хвилину).

Другу золоту медаль для України виборов капітан української збірної «Invictus Games» Сергій Ільницький з веслування на тренажерах у категорії Men’s IR6 (швидкість за одну хвилину).

Сергій Ільницький розділив перше місце з австралійським спортсменом. Категорія, в якій брав участь ветеран, була найбільшою в ній змагалися 64 учасники.

Другий рік поспіль капітан української збірної виборює золоту медаль у категорії швидкість за одну хвилину.

Представники української громади в Австралії на трибунах вигуками «Слава Україні!» шалено вболівали і підтримували українських спортсменів.

Слід підкреслити, що найголовніше на змаганнях «Invictus Games» — це атмосфера. Напевно, немає інших таких змагань, де учасники так підтримують один одного. Тут немає переможених, скоріше це виступи переможців, тих, хто переміг сам себе, переміг обставини і перешкоди.

Українські спортсмени вже є справжніми переможцями та чемпіонами, які не тільки разом перемогли жорстокого ворога в бою, а перемогли біду, яка спіткала їх на життєвому шляху. Вони зібралися з силами, налаштували себе на подальші перемоги на честь України.

Україна — країна, яка завжди підтримуватиме своїх героїв, своїх спортсменів!

Міністерство оборони України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*