Ігри Нескорених: випуск 7 від 26.10.2018 (ВІДЕО)

Ігри Нескорених: випуск 7 від 26.10.2018 (ВІДЕО). invictus games, ігри нескорених, ветеран, змагання, медаль, person, furniture, indoor, clothing, screenshot, couch, man, computer, television

Дивіться онлайн 7 випуск програми Ігри Нескорених від 26.10.2018 на сайті СТБ! Фінальний день на міжнародних змаганнях ветеранів Invictus Games-2018 у Сіднеї Україна запам’ятає надовго! Адже 26 жовтня наші нескорені здобули просто рекордну кількість медалей і раз по раз піднімали державний прапор над п’єдесталом переможців!

З самого ранку «золото» взяла команда українських лучників у складі Майї Москвич, Сергія Шимчака та Андрія Усача. Ще одну золоту медаль виборола Майя Москвич за індивідуальні досягнення. Пізніше, у забігу на півтора кілометра, найкращим серед ветеранів на Invictus Games-2018 став наш Богдан Оксентюк і додав ще одне «золото» до скарбнички української збірної. Туди ж свої срібні медалі відправили лучник Олександр Зозуляка та легкоатлет Юрій Дмитренко.

Загалом, у 2018 році українська команда на Invictus Games в Австралії здобула на 6 медалей більше, ніж торік. Вітаємо наших героїв!

Усі подробиці переможного дня дивіться онлайн у програмі Ігри Нескорених випуску 7 від 26.10.2018 на офіційному сайті СТБ!

СТБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*