На Сумщині відзначили з 30-річчям центр «Інваспорт»

На Сумщині відзначили з 30-річчям центр «Інваспорт». інваспорт, сумщина, досягнення, спортсмен, інвалідність

На Сумщині відзначили з 30-річчям центр «Інваспорт». інваспорт, сумщина, досягнення, спортсмен, інвалідність

Начальник обласної військової адміністрації привітав колектив Сумського регіонального центру фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» з нагоди 30-річчня утворення закладу відзначив високі спортивні досягнення спортсменів – переможців і призерів Всесвітніх ігор сліпих з футзалу, чемпіонатів Європи та світу серед спортсменів з інвалідністю, Всесвітніх ігор єдиноборств.

«Це тяжка, кропітка і щоденна праця, яка доводить вашу мужність. Щоразу ви перемагаєте не лише суперників, а й долаєте свої особисті проблеми та труднощі на шляху до першості. Кожен ваш виступ представляє і прославляє Сумщину та Україну, адже ви робите важливу справу, щоб весь світ побачив: козацький дух живе у кожному українцеві», – звернувся до присутніх очільник області.

Спортсмени з інвалідністю незмінно демонструють високі результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. За підсумками року та особистих досягнень кращих з кращих спортсменів, їх тренерів відзначено грамотами та подяками голови Сумської обласної державної адміністрації, команди удостоєні грошових винагород.

Окрім цього Володимир Артюх вручив спортсменам посвідчення «Заслужений майстер спорту України», «Майстер спорту України міжнародного класу» та «Майстер спорту України».

Сумські Дебати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*