«На вашому прикладі ми будемо виховувати майбутніх військових», – Степан Полторак (ФОТО)

«На вашому прикладі ми будемо виховувати майбутніх військових», – Степан Полторак (ФОТО). степан полторак, person, ground. A group of people standing in front of a store

1_09_3_c94469960f4cde022e9c04eca01f0eed0857cad4_1

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, перебуваючи з робочим візитом в Миколаївській області, взяв участь у відкритті перших «Ігор Героїв».

— Маю велику честь бути сьогодні тут серед, тих, хто здобув перемогу двічі. Перший раз тоді, коли зупинили ворога, а вдруге коли повірили в себе і знову стали в стрій. Я не перестаю дивуватися вашій силі духу, самовідданості та мужності. На Вашому прикладі ми будемо виховувати майбутніх військових! — наголосив генерал армії України Степан Полторак.

Під час змагань Міністр оборони нагородив волонтерів, які з першого дня допомагали військовим всім необхідним, а також вручив відомчі нагороди учасникам змагань.

«Ігри Героїв», які є пілотним проектом, створені за прикладом американського проекту «Working Wounded Games», в якому беруть участь люди, які втратили кінцівки на війні або за інших обставин. В Україні проект охоплює людей, які отримали інвалідність в ході АТО, а також дає старт розробці глобальної програми з фізичної та соціальної реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення в ході АТО.

Проект організований та реалізований за підтримки Міністерства оборони України, Благодійного фонду «Крила Феніксу», Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської міської ради, Національного університету кораблебудівництва ім. Адмірала Макарова, «Морського спеціалізованого порту Ніка-Тера», спортклубу L-fitness, Waltzmann`s marauders, Миколаївської зразкової автошколи ТСО України.

Міністерство оборони України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*