На Волині визначали кращих спортсменів та тренерів-викладачів з видів спорту осіб з інвалідністю

На Волині визначали кращих спортсменів та тренерів-викладачів з видів спорту осіб з інвалідністю. волинь, переможець, спортсмен, тренер-викладач, інвалідність

На Волині визначали кращих спортсменів та тренерів-викладачів з видів спорту осіб з інвалідністю. волинь, переможець, спортсмен, тренер-викладач, інвалідністьНа Волині визначали кращих спортсменів та тренерів-викладачів з видів спорту осіб з інвалідністю

Відбулося засідання комісії з визначення кращих спортсменів та тренерів-викладачів з видів спорту осіб з інвалідністю за результатами виступів у 2022 році.

Про це інформують у «Інваспорт» Волинь, пише «Район.Спорт».

За результатами обговорення та голосування визначили переможців у номінаціях «Кращий спортсмен», «Кращий тренер-викладач», «Талант року».

Важливу роль при визначенні кращих спортсменів відіграла їх участь у змаганнях першого рангу – літніх Дефлімпійських та зимових Паралімпійських іграх.

При визначенні кращих тренерів думки членів комісії розділилися, але обрані номінанти точно цього гідні.

Перемогу в номінації «Талант року», вже традиційно, здобув спортсмен, якому на момент участі у змаганнях ще не виповнилося 18. До речі, перемогу у цій номінації можна здобути лише один раз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*