Національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби тріумфувала на чемпіонаті Європи

Національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби тріумфувала на чемпіонаті Європи. кульова стрільба, медаль, паралімпійська збірна команда, спортсмен, чемпіонат європи, person, floor, clothing, smile, posing, indoor, sport, group, man, standing. A group of people posing for a photo

Національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби тріумфувала на чемпіонаті Європи. кульова стрільба, медаль, паралімпійська збірна команда, спортсмен, чемпіонат європи

Потужно виступила національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби на чемпіонаті Європи з паралімпійської кульової стрільби (пневматична зброя), що 01 по 07 грудня 2018 року пройшов в місті Белград, Сербія. Впродовж трьох змагальних днів українські паралімпійці, змагаючись з понад 120 спортсменами з 27 країн світу, здобули 13 медалей – 4 золотих, 5 срібних та 4 бронзових та вибороли перше місце у Європі.

Із восьми вправ, включених до програми чемпіонату Європи, збірна команда України у складі 12 спортсменів змогла завоювати медалі у семи вправах. За якістю медалей збірна команда України посіла перше командне місце, а за кількістю повторила свій успіх травневого чемпіонату світу 2018 року при цьому, до програми чемпіонату Європи не входили вправи зі стрільби з малокаліберної зброї).

Із загальної кількості золотих медалей – дві в індивідуальних вправах (Щетнік Ірина в R2, стрільба з пневматичної гвинтівки стоячи, та Олексій Денисюк, стрільба з пневматичного пістолета). До того ж, Ірина Щетнік встановила новий рекорд світу та Європи в фіналі.

Вітаємо нашу команду-чемпіонку Європи з яскравою перемогою та бажаємо «так тримати!» на шляху до Токіо-2020.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*