Спецпроєкт до Паралімпійських ігор у Токіо на Суспільному Запоріжжя

Спецпроєкт до Паралімпійських ігор у Токіо на Суспільному Запоріжжя. запорізька область, паралімпійські ігри, токио, паралімпиєць, інвалідність

Спецпроєкт до Паралімпійських ігор у Токіо на Суспільному Запоріжжя. запорізька область, паралімпійські ігри, токио, паралімпиєць, інвалідність

18 серпня на Суспільному Запоріжжя стартує спеціальний проєкт про учасників літніх Паралімпійських ігор, що з 24 серпня по 5 вересня відбудуться у Токіо. Запорізьку область на міжнародній спортивній арені представлятимуть 12 спортсменів.

У триденному інформаційному марафоні будуть залучені всі платформи Запорізького суспільного мовника. Журналісти бюро новин розповідатимуть про те, як проходив тренувальний процес запорізьких паралімпійців. 20 серпня о 17:10 в ефірі програми «На часі»  Українського радіо Запоріжжя та о 19: 00 в ток-шоу «Сьогодні. Головне» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ говоритимемо про проблеми паралімпійців, відсутність тренувальних баз, інфраструктури і часто житла у тих людей, які відстоюють честь України і Запоріжжя на світовій спортивній арені. Також журналісти мовника спілкуватимуться з усіма 12-ма спортсменами, які поїдуть на Паралімпіаду від Запоріжжя, та дізнаватимуться про їхні настрої, враження, процеси підготовки до змагань та про проблеми, які перешкоджають розвитку паралімпійського спорту в Україні. Тематичні матеріали читайте на цифрових платформах мовника на сайті Суспільне│Новини та у фейсбук.

«Гасло цьогорічної Паралімпіади “Ваша підтримка – наша перемога!”. І я впевнена, що паралімпійці, які представляють на Іграх у Токіо Запорізьку область, варті перемоги, — говорить продюсерка Суспільного мовника Запоріжжя Наталія Андреєва. —  Суспільне Запоріжжя регулярно у своїх інформаційних матеріалах на всіх платформах висвітлює життя, тренувальний процес і проблеми спортсменів із інвалідністю. Ми бачимо, як незважаючи ні на що, ці люди впевнено йдуть до перемоги, як досягають успіху, як вчать інших не опускати руки».

UA: Запоріжжя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*