Спортивний фронт: Україна перша в Європі у паравеслуванні. Далі – чемпіонат світу (ВІДЕО)

Спортивний фронт: Україна перша в Європі у паравеслуванні. Далі – чемпіонат світу (ВІДЕО). веслування, нагорода, паралімпійська збірна, спортсмен, чемпіонат світу

У нашій, по суті, воєнній студії телеканалу Equalmpic «Спортивний фронт: збірна незламних» ми поговоримо про тріумф національної паралімпійської збірної з веслування, яка у складі 4 спортсменів виборола повний комплект нагород та стала першою серед 11 країн-учасниць! Всі три медальні дисципліни, в яких наші спортсмени брали участь та перемогли – включені до програми Паралімпійських ігор-2024.

Дивимось студію та вболіваємо за національну паразбірну з веслування, яка боротиметься за справжній український результат на чемпіонаті світу, що пройде 18-25 вересня в Чехії.

Разом переможемо!

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.tv.

Спортивний фронт: Україна перша в Європі у паравеслуванні. Далі – чемпіонат світу. веслування, нагорода, паралімпійська збірна, спортсмен, чемпіонат світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*