Спортсменка з Київщини встановила рекорд Європи з легкої атлетики

Спортсменка з Київщини встановила рекорд Європи з легкої атлетики. людмила даниліна, легка атлетика, рекорд, спортсмен, чемпіонат європи

Спортсменка з Київщини встановила рекорд Європи з легкої атлетики. людмила даниліна, легка атлетика, рекорд, спортсмен, чемпіонат європи

Національна збірна команда з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями розумового і фізичного розвитку переможно повернулася до України з чемпіонату Європи з легкої атлетики в приміщенні.

Змагання приймав французький Нант з 9 по 14 березня, де взяли участь легкоатлети з п’яти країн Європи.

Україну представляли 11 спортсменів, в тому числі з Київщини. У доробку українців – 13 медалей, серед яких сім золотих, чотири срібних та дві бронзові, а також – один рекорд світу та один рекорд Європи.

Як відзначають в Національному комітеті спорту інвалідів України, найкраще від команди України виступила представниця Київської області Людмила Даниліна, у доробку якої три нагороди.

Відзначимо, що у бігові на дистанції 1500 м “золото” Людмила взяла з рекордом Європи! Так, чемпіонкою Європи Даниліна стала в бігу на дистанціях 800 м та 1500 м. Віце-чемпіонський титул спортсменка здобула в естафеті 4х200 м.

Виступ українських спортсменів на чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщенні-2021 можна оцінити досить успішним, оскільки поширення пандемії Covid-19 у всьому світі не давало змоги брати участь у змаганнях міжнародного рівня більше року. Вітаємо спортсменів з цією потужною перемогою!», – коментують в Національному комітеті спорту інвалідів України.

Повідомляє управління фізичної культури і спорту Київської ОДА

Київська обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*