Українські парафехтувальники стали першими в Європі

Українські парафехтувальники стали першими в Європі. нагорода, парафехтувальник, спортсмен, фехтування на візках, чемпіонат європи

Українські парафехтувальники стали першими в Європі. нагорода, парафехтувальник, спортсмен, фехтування на візках, чемпіонат європи

Національна паралімпійська збірна команда України у складі 16 парафехтувальників тріумфально завершила фехтувальний сезон-2022 на чемпіонаті Європи з фехтування на візках, що пройшов з 28 листопада по 5 грудня у м.Варшава (Польща) і в якому взяли участь спортсмени з інвалідністю з 19 країн світу. Україна стала першою за кількістю нагород та другою за «золотом», виборовши 14 медалей – 4 золоті, 3 срібні та 7 бронзових!!!

15 спортсменів збірної вибороли високі нагороди чемпіонату Європи, 10 з них – мультимедалісти.

Найуспішніше від команди виступили: Федота-Ісаєва Олена, в доробку котрої 2 золоті, 1 срібна та 1 бронзова медалі, у Дьолог Надії – комплект – 1 золота, 1 срібна та 1 бронзова нагороди, у Шавкуна Сергія та Морквич Наталі – по 1 золотій та 1 срібній нагороді, у Єсіної Ольги та Мандрик Наталі – по 1 золотій та 1 бронзовій нагороді.

Вітаємо команду з потужним результатом: попри неможливість тренуватись, попри постійні бомбардування України руснею, попри втрату домівок та близьких, українські паралімпійці показали найвищий клас та справжній український результат!

Протоколи змагань доступні за наступним посиланням:

https://iwas.ophardt.online/en/search/results/399

Онлайн результати:

http://www.wheelchairfencing.live/en/399-2022/tournament/

Пряма трансляція:

https://wheelchairfencing.iwasf.com/competitions/livestream/

Дякуємо усім, хто підтримував українських парафехтувальників! ЗСУ та українському народові – за стійкість і віру в велику перемогу України!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*