Українські паратенісисти – перші у Європі

Українські паратенісисти – перші у Європі. змагання, настільний теніс, паратенісист, спортсмен, чемпіонат європи, coin, medal

Українські паратенісисти – перші у Європі. змагання, настільний теніс, паратенісист, спортсмен, чемпіонат європи

Яскраво завершились командні змагання чемпіонату Європи з настільного тенісу, що з 28 вересня по 4 жовтня проходив у м. Лашко, Словенія: наші три пари вибороли 2 золоті та 1 срібну нагороди. Таким чином, команда України, що представлена на цьому чемпіонаті чи не найчисельнішим складом – 15 спортсменів, що боролись за високі місця з 295 спортсменами з 31 країни Європи, завершила чемпіонат на першому загальнокомандному місці, у доробку наших паратенісистів – 10 високих нагород: 5 золотих, 3 срібні та 2 бронзові медалі.

4 жовтня золоту командну нагороду виборола тенісна пара Дідух Віктор та Май Іван (клас.8). Нагадаємо, що особисті змагання, за іронією долі, відбувались теж між Дідухом Віктором та Маєм Іваном, де золото здобув Дідух Віктор, а Май Іван виборов срібло.

Друге командне золото у тенісної пари Ніколенка Максима та Попова Михайла (клас 7). В особистих змаганнях – аналогічна ситуація – золото здобув Попов Михайло, срібло – в Ніколенка Максима.

Третя медаль – срібна – 4 жовтня у Єзика Олександра та Петруніва Василя (клас 3).

Нагадаємо, що у індивідуальних змаганнях золото у Косміної Наталі (11 клас) та 2 бронзові нагороди у дівчат 6-го класу: Литовченко Марина та Ходзинська Антоніна.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*