Визначились переможці першого чемпіонату області з риболовлі серед людей з особливими потребами

Визначились переможці першого чемпіонату області з риболовлі серед людей з особливими потребами. волинь, особливими потребами, риболовля, чемпіонат, інвалід, tree, outdoor, sky, water, grass, sport, golf, fishing, fishing rod, recreational fishing. A man standing next to a body of water

Визначились переможці першого чемпіонату області з риболовлі серед людей з особливими потребами. волинь, особливими потребами, риболовля, чемпіонат, інвалід

Більше тридцяти учасників взяли участь у першому чемпіонаті Волинської області з риболовлі серед людей з особливими потребами. На берегах мальовничого ставка поблизу села Руда Любомльського району змагалися любителі “тихого” полювання із Ковельського, Іваничівського районів та міст Ковеля, Нововолинська і Луцька. Захід організував обласний Центр “Інваспорт”. Приурочили дійство до Дня Незалежності України.

Визначали переможців у двох номінаціях — серед тих, хто пересувається на візках і з вадами опорно-рухового апарату. Серед “візочників” перше місце виборов Вадим Усатий із села Почапи Любомльського району. Його улов – кілограм шістсот п’ятдесят чотири грами, а це – три рибини. Друге і третє місця серед рибалок, які пересуваються на візках, вибороли ковельчанин Михайло Юрчук та Володимир Макарчук із Луцька.

Серед інвалідів з вадами опорно-рухового апарату переміг Микола Сахарук із Ковеля. Він піймав три рибини загальною вагою кілограм вісімсот грамів. Призові місця дісталися і його землякам Денису Остапуку та Богдану Ліпичу.

Організатори відзначили і ковельчанку Оксану Дубову, яка піймала найменшу рибину. Усі учасники змагань поїли смачної ухи і побажали організаторам частіше збиратися на берегах мальовничих водойм нашої синьоокої Волині.

“ПАТ НСТУ ВРД”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*