Жителька Херсона реалізує проєкт “Інклюзивні веселі старти «Кожен зможе!» в Одесі, Вінниці та Світловодську

Жителька Херсона реалізує проєкт “Інклюзивні веселі старти «Кожен зможе!» в Одесі, Вінниці та Світловодську. сонячні діти херсонщини, партнер, проєкт інклюзивні веселі старти кожен зможе, синдром дауна, інвалідність

Жителька Херсона реалізує проєкт “Інклюзивні веселі старти «Кожен зможе!» в Одесі, Вінниці та Світловодську. сонячні діти херсонщини, партнер, проєкт інклюзивні веселі старти кожен зможе, синдром дауна, інвалідність

Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» реалізує проєкт “Інклюзивні веселі старти «Кожен зможе!» із залученням понад 100 дітей, в тому числі й дітей з інвалідністю, зокрема з синдромом Дауна, одразу у трьох містах: Вінниця, Одеса, Світловодськ, повідомляє “Український Південь”.

Партнерами у м. Вінниця стали комунальний заклад «Вінницький ліцей № 29», комунальний заклад «Вінницька початкова школа № 5», комунальний заклад вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж», ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ». Партнерами в м. Одеса стали Департамент освіти і науки Одеської міської ради, Одеський ліцей №3, Одеська гімназія №47, ОБО “Сонячні діти”.

Партнерами у м. Світловодськ став КЗ “Світловодська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради”.

В рамках проєкту:

  • 04 – 10 березня 2024 року були проведені 5 вебінарів для 225 студентів факультетів фізичної культури та спорту вишів, тренерів і вчителів фізичної культури. Спікерами запросили досвідчених тренерів, фізичних терапевтів, корекційних педагогів, які багато років займаються з дітьми, в тому числі з дітьми з інвалідністю, в Херсоні, Миколаєві, Одесі, Вінниці, Києві, Світловодську, Німеччині.
  • Березень – травень 2024 року проводиться підготовка та тренування дітей та молоді, зокрема осіб з синдромом Дауна, учасників інклюзивних веселих стартів, організація зустрічі-знайомства учасників заходу з метою формування толерантного ставлення до людей з інвалідністю.
  • Травень 2024 року в Одесі, Світловодську та Вінниці будуть проведені інклюзивні веселі старти «Кожен зможе!».

Реалізація проєкту стала можливою завдяки партнерській підтримці ВБО «Даун Синдром» та UKRSIBBANK BNP Paribas Group в рамках благодійної акції “Срібна монетка” 2023.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*