Раду у справах інвалідів при Кабінеті Міністрів України розширено

1 16 SSC 0532 2. інвалідів

  1 16 SSC 0532 1Рада у справах інвалідів при Кабінеті Міністрів України вже незабаром поповниться новими членами. Серед них, зокрема, можна відзначити президента Всеукраїнської громадської організації “Наукове товариство інвалідів “Інститут соціальної політики” Андрія Шевцова та виконавчого директора Всеукраїнської громадської організації “Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю” Раїсу Кравченко.

Долученням до Ради у справах інвалідів вони великою мірою завдячують Урядовому уповноваженому з прав інвалідів Олексію Журавку, який, беручи до уваги їх значний досвід роботи та відданість справі, направив відповідні клопотання до Міністерства соціальної політики України.

Олексій Журавко відзначив, що Андрій Гаррійович та Раїса Іванівна вже входили раніше до складу Ради, вони добре знайомі з принципами її роботи, неодноразово виступали під час засідань з доповідями та пропозиціями з актуальних питань, тож зможуть і надалі відповідально представляти права та інтереси членів своїх громадських організацій.

Крім того, до складу Ради у справах інвалідів при Кабінеті Міністрів України, за пропозицією Урядового уповноваженого з прав інвалідів, вже включено голову виконавчого комітету громадської організації інвалідів “Всеукраїнська асоціація працездатних інвалідів” Ігоря Антоненка та голову виконавчого комітету Всеукраїнської спілки громадських організацій “Конфедерація громадських організацій інвалідів України” Вадима Карпенка.

zhuravko.com +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*