У лютому розпочинається реалізація проекту міжнародної технічної допомоги Twinning light

1 03 8 000004. реабілітації

  1 03 8 7384153 1

Twinning project
“Approximation of Ukrainian legislation to the EU norms and standards in the sphere of vocational rehabilitation and employment of persons with disabilities”

  1 03 8 PM24image006 2

З метою поглиблення співпраці України з Європейським Союзом та наближенні українського законодавства до європейських норм і стандартів у сфері професійної реабілітації та зайнятості інвалідів з 3 лютого 2014 року за фінансової підтримки Європейського Союзу Міністерством соціальної політики України розпочинається реалізація проекту міжнародної технічної допомоги Twinning light.

Тривалість проекту – 6 місяців.

Тема даного проекту „Наближення законодавства України до норм та стандартів ЄС у сфері професійної реабілітації та зайнятості осіб з обмеженими можливостями”.

Країна-партнер проекту – Королівство Іспанії.

Керівник проекту з української сторони – заступник Міністра соціальної політики Лідія Дроздова.

Керівник проекту з боку Іспанії – заступник Генерального Директора з координації та організації Генерального директорату політики щодо підтримки осіб з інвалідністю Міністерства охорони здоров’я, соціальних послуг та рівності Джакобо Мартін Фернандес.

Офіційне відкриття проекту відбудеться 7 лютого 2014 року у приміщенні Міністерства соціальної політики України.

В ході реалізації проекту іспанськими експертами буде проаналізовано українське законодавство в сфері професійної реабілітації та зайнятості інвалідів, вивчено роботу центрів професійної реабілітації, у складі яких функціонують інтегровані філії. Після чого буде підготовлено порівняльний аналіз з подібними системами трьох країн членів Європейського Союзу.

Кінцевим результатом реалізації проекту буде розробка змін до української законодавчої бази у сфері професійної реабілітації та зайнятості інвалідів.

  1 03 8 PM946image008 3
This project is financed by
the European Union

  1 03 8 PM421image010 4
Міністерство соціальної
політики України


Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*