У Рівному виділятимуть безкоштовні місця на автостоянках для інвалідів

1 18 9514258. інвалідів

Як повідомили в управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівнеради, для забезпечення реалізації норм статті 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 585 «Про затвердження Порядку надання пільг інвалідам, членам їх сімей, законним представникам інвалідів (дітей-інвалідів), підприємствам, установам, організаціям громадських організацій інвалідів та сфери соціального захисту населення на безоплатне паркування і зберігання транспортних засобів», розпорядженням міського голови від 12.02.2014 № 102-р затверджено персональний склад комісії для прийняття рішень щодо виділення місця на безоплатне зберігання транспортного засобу на автостоянці.

Дана комісія створена для об’єктивного розгляду документів та прийняття рішень про виділення інвалідам з порушенням опорно-рухового апарату місця на безоплатне зберігання транспортного засобу на автостоянці.

Організаційні питання щодо діяльності комісії забезпечує управління праці та соціального захисту населення (м. Рівне, вул. Соборна, 12, каб. 11).

“Телерадіокомпанія “Рівне 1”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*