Відбулось чергове засідання Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів

1 27 4 DSC 0980 2. інвалідів

  1 27 4 DSC 0980 1

25 лютого Урядовий уповноважений з прав інвалідів відкрив восьме засідання Дорадчого комітету, в якому взяли участь 20 керівників всеукраїнських громадських організацій інвалідів, та визначив основне коло питань, які необхідно терміново розглянути.

На даний час однією з нагальних проблем є забезпечення належного фінансування громадських організацій інвалідів, адже закінчується другий місяць бюджетного року, а це питання досі залишається не вирішеним.

Олексій Журавко зазначив: “Тільки спільними, скорегованими та чіткими діями можливо наразі вирішити зазначене питання.”

Обговорювалось питання щодо внесення змін до проекту постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2012 року № 176 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”.

Радник Урядового уповноваженого з прав інвалідів ознайомив членів Дорадчого комітету з узагальненою інформацією щодо створення консультативних рад у справах інвалідів у регіонах.

За результатами засідання прийнято рішення звернутись до Голови Верховної Ради України О. Турчинова з пропозицією прискорити процес підготовки паспортів бюджетних програм громадських організацій інвалідів на 2014 рік.

zhuravko.com +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*