У Рівному проведено інтерактивну конференцію для консультування громадян з особливими потребами

1 17 5 preview1 2. інвалідів

  1 17 5 preview1 1Днями на базі Рівненської державної обласної універсальної бібліотеки відбулася інтерактивна конференція «Державна соціальна допомога». Вона проходила на платформі обласного інтерактивного форуму, де всі бажаючі могли поставити хвилюючі питання фахівцям, а потім переглянути відеозапис.

До участі були запрошені користувачі центральних районних (міських) бібліотек, члени громадських організацій, які займаються захистом прав інвалідів та представники обласних соціальних установ.

Консультації громадянам області надавали фахівці Державної податкової інспекції у м. Рівному, департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації, медико-соціальної експертної комісії, Головного управління Пенсійного фонду України в області.

«Сьогодні фахівці податкової інспекції надають чималу кількість сервісних послуг платникам податків, які допомагають їм дистанційно звітуватись та отримувати необхідну інформацію безпосередньо з робочого місця»,- зазначила заступник начальника ДПІ у м.Рівному Ірина Груздєва. Вона ознайомила присутніх з нормами податкового законодавства щодо оподаткування організацій інвалідів та основними аспектами кампанії декларування доходів громадян.

В цілому від мешканців Рівненщини надійшло 50 запитань. Зокрема, чимало з них стосувались змін законодавства, кампанії декларування доходів, застосування систем оподаткування приватними підприємцями та пільг в оподаткуванні. Усі учасники спілкування отримали вичерпні відповіді на свої питання.

ДПІ у м. Рівному

Територіальні органи Міндоходів у Рівненській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*