У Львівській області працівники УЗЕ затримали медика на хабарі (ФОТО)

1 01 5 PM208image001 1 2. затримали

  1 01 5 PM208image001 1

Завідувач відділенням хірургії міської лікарні вимагав від громадянина 2,5 тисячі гривень хабара. Працівники Управління захисту економіки та слідства Національної поліції Львівщини затримали лікаря у службовому кабінеті.

До працівників УЗЕ звернувся громадянин та повідомив про вимагання у нього хабара. За підготовку пакету документів та направлення чоловіка на обстеження, а також встановлення йому групи інвалідності завідувач хірургічним відділенням вимагає “винагороду”.

  1 01 5 PM465image002 2

Слідчим управління ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

28 січня у результаті оперативно-слідчих заходів у службовому кабінеті працівники УЗЕ та слідства затримали медика. У лікаря правоохоронці вилучили 2,5 тисячі гривень неправомірної вигоди, отриманої від пацієнта.

  1 01 5 PM333image003 3

Вирішується питання про затримання завідувача відділенням хірургії міської лікарні у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час проводяться заходи по встановленню інших фактів вимагання та одержання фігурантом хабарів.

Медику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Департамент захисту економіки
Національної поліції України

Національна поліція України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*