Подолянин, який отримав протез завдяки зібраним кришечкам, повертається до активного життя (ВІДЕО)

1 06 5 987112452387 2. протез

  1 06 5 987112452387 1

Військовий з Хмельниччини, який отримав протез ноги завдяки Всеукраїнській акції зі збору пластикових кришечок, уже опанував нову кінцівку. Сергію Тимощуку, який родом зі Славутського району, її виготовили у Польщі. Чоловік вже впевнено стоїть на ногах. І навіть їздить на коні. Каже, це чи не найкращий подарунок, який йому зробили волонтери та просто небайдужі люди.

8 тисяч євро – саме така вартість протеза, який отримав подолянин. Ногу чоловік втратив під час виконання бойового завдання у зоні АТО.

Сьогодні Сергій Тимощук уже впевнено стоїть на ногах. Після повернення з Польщі, де йому встановили сучасний, а головне – зручний протез, активно повертається до повноцінного життя.

Усе завдяки небайдужим людям, які долучились до акції зі збору пластикових кришечок. Саме завдяки їхній роботі вдалося компенсувати вартість штучної кінцівки військовому на половину.

Напередодні новорічних та різдвяних свят військовий навідався до хмельницьких волонтерів, які допомагали йому стати на ноги. Серед них і представник благодійного об’єднання «Турбота про літніх в Україні». Вони приготували Сергію та його родині смаколики. А ще одяг та іграшки для малечі (у Сергія Тимощука двоє діток).

Тепер, коли всі побачили, що переробка пластикових кришечок і справді дає результати, волонтери закликають людей активізуватися і продовжити допомагати бійцям. Адже Сергій Тимощук – один із тисяч бійців, яким потрібна допомога.


Хмельницька ОДТРК “Поділля-центр”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*