Володимир Зеленський: Всі закони, що ухвалюються, повинні враховувати потреби людей з інвалідністю

Володимир Зеленський: Всі закони, що ухвалюються, повинні враховувати потреби людей з інвалідністю. володимир зеленський, конвенція оон, доступність, зустріч, інвалідність

Президент України Володимир Зеленський у Міжнародний день людей з інвалідністю підписав указ «Про підвищення ефективності заходів у сфері прав осіб з інвалідністю».

Детальніше…Додати коментар (0)

ВР затвердила нові правила дорожнього руху для осіб, які пересуваються в колісних кріслах

Будинок Верховної Ради України, Київ, фото. вр, депутат, колісне крісло, пересування, правила дорожнього руху, tree, outdoor, sky, building, city, dome, day. A large white building

Верховна Рада внесла зміни до закону України “Про дорожній рух”, що стосуються організації дорожнього руху для осіб, які пересуваються в колісних кріслах.

Детальніше…Додати коментар (0)

“З наступного тижня запрацює урядова лінія для людей з інвалідністю”, – Юлія Соколовська

“З наступного тижня запрацює урядова лінія для людей з інвалідністю”, – Юлія Соколовська. юлія соколовська, звернення, консультация, урядова лінія, інвалідність

У понеділок, 2 грудня, Міністр соціальної політики Юлія Соколовська повідомила про запуск роботи call центру для людей з особливими потребами. Про це стало відомо на Форумі “Відкритий простір”, організованому Міністерством соціальної політики та Радою Європи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Людям з особливими потребами держава гарантує захист

Людям з особливими потребами держава гарантує захист. ігор мещан, догляд, допомога, пенсія, інвалідність

Державна соціальна допомога виплачується за місцем проживання особи з інвалідністю з дитинства або законного представника, яким призначена допомога на дітей з інвалідністю або осіб з інвалідністю, яких визнано недієздатними.

Детальніше…Додати коментар (3)

Як держава захищає права дітей з інвалідністю

Як держава захищає права дітей з інвалідністю. ігор мещан, догляд, допомога, пенсія, інвалідність

В «Урядовий кур’єр» надходять листи, автори яких просять дати роз’яснення норм законодавства щодо осіб з інвалідністю. Наша газета звернулася по консультацію з цього питання до директора департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Ігоря Мещана.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Світловодську відбувся ярмарок вакансій для громадян з інвалідністю

У Світловодську відбувся ярмарок вакансій для громадян з інвалідністю. світловодськ, працевлаштування, центр зайнятості, ярмарок вакансій, інвалідність

Уже багато років Світловодська міськрайонна філія обласного центру зайнятості співпрацює з підприємствами міста та району в напрямку працевлаштування осіб з інвалідністю. Приємно бачити, що є небайдужі роботодавці, які допомагають вирішити питання працевлаштування таких безробітних.

Детальніше…Додати коментар (0)