Квота на працевлаштування людей з інвалідністю не працює – міністр соцполітики (ВІДЕО)

Квота на працевлаштування людей з інвалідністю не працює – міністр соцполітики (ВІДЕО). марина лазебна, квота, працевлаштування, роботодавець, інвалідність

Міністерка соціальної політики України Марина Лазебна в ексклюзивному інтерв’ю для Радіо Свобода заявила, що квота на працевлаштування людей з інвалідністю в Україні не працює.

Детальніше…Додати коментар (0)

Лазебна: у 2021 році вдвічі збільшуються надбавки на догляд за людьми, в яких інвалідність – з дитинства (ВІДЕО)

Лазебна: у 2021 році вдвічі збільшуються надбавки на догляд за людьми, в яких інвалідність – з дитинства (ВІДЕО). марина лазебна, догляд, надбавка, соціальні виплати, інвалідність

Міністр соціальної політики Марина Лазебна в інтерв’ю Радіо Свобода повідомила, що цьогоріч в Україні вдвічі збільшуються надбавки на догляд за людьми, в яких інвалідність – з дитинства.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дітям-особлива турбота!

Дітям-особлива турбота!. ірпінь, мон, обладнання, садочок, школа

Напередодні новорічних свят особливо приємно облаштовувати освітній простір закладів загальної середньої та дошкільної освіти міста та селищ новим обладнанням.

За підтримки МОН України, управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради було закуплено обладнання…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кривому Розі відкрили заклад для дітей із синдромом Дауна (ВІДЕО)

У Кривому Розі відкрили заклад для дітей із синдромом Дауна (ВІДЕО). кривий ріг, розвиток, синдром дауна, соціальний центр, соціалізація

Замість покинутої будівлі – соціальний центр. Там одночасно лікуються та навчаються понад півсотні вихованців. А ще танцюють, малюють та займаються з логопедом. Це перший подібний центр у місті, де немає вікових обмежень.

Детальніше…Додати коментар (0)

Підручник для дітей з розумовими вадами презентували у Вінниці

Підручник для дітей з розумовими вадами презентували у Вінниці. вінниця, посібник, проєкт, підручник, розумові вади

У креативному просторі взаємодії HUB “Місто змістів” презентували посібник “Доступна математика. Дочисловий період”. На зустріч запросили вчителів інклюзивних класів. Зініціював проєкт вінничанин Леонід Зіньківський.

Детальніше…Додати коментар (0)

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків запускає новий проєкт – «Інклюзія».

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків запускає новий проєкт – «Інклюзія».. луцьк, мсумк, екскурсія, інвалідність, інклюзивність

Луцьк. Його ціль – збільшити інклюзивність музейного простору для людей з інвалідністю, зробити відвідування МСУМКу приємним і корисним абсолютно для всіх груп гостей.

Детальніше…Додати коментар (0)