Одеські педагоги представили іноземним колегам досвід роботи в сфері інклюзії

Одеські педагоги представили іноземним колегам досвід роботи в сфері інклюзії. одеса, регенсбург, онлайн захід, особливими освітніми потребами, інклюзія

4 червня 2021 року Одеса взяла участь у черговому онлайн-заході «Міжнародний діалог. Молодь, культура та інтеграція» з містом-побратимом Регенсбург (Федеративна Республіка Німеччина). Зустріч пройшла у рамках «Тижня стійкості в Регензбурзі» для працівників галузі «Освіта» з питань інклюзії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для представників територіальних громад організували форум щодо інклюзивного навчання

Для представників територіальних громад організували форум щодо інклюзивного навчання. львівська область, дослідження, особливими освітніми потребами, проєкт surge, інклюзивна освіта

Проєкт SURGe у жовтні 2020 – січні 2021 років провів дослідження з питань доступу дітей з особливими освітніми потребами до інклюзивної освіти у Львівській області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Обласна служба зайнятості розпочала профорієнтаційний проєкт «Повір у себе»

Обласна служба зайнятості розпочала профорієнтаційний проєкт «Повір у себе». івано-франківська область, повір у себе, профорієнтаційний проєкт, служба зайнятості, інвалідність

Івано-Франківською обласною службою зайнятості протягом червня – листопада 2021 року реалізовуватиметься профорієнтаційний проєкт для людей з інвалідністю «Повір у себе».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Маріуполі працює дипломований собака-психолог (ВІДЕО)

У Маріуполі працює дипломований собака-психолог (ВІДЕО). мариуполь, вади слуху, собака-психолог, терапевт, інвалідність

Лікування та розваги з хвостатим психологом. У команді наших рятувальників працює чотирилапа помічниця, яка нещодавно пройшла навчання аби не тільки грати з малечею, але й лікувати її. Банана вперше займалася з дітьми, які мають вади слуху.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Херсонщині завершився третій сезон інклюзивного театру (ВІДЕО)

На Херсонщині завершився третій сезон інклюзивного театру (ВІДЕО). херсонщина, бібліотека, вистава, театр, інвалідність

Інклюзивний театр при бібліотеці «Звичайна роль – особливий актор» вдруге презентував виставу «Задерикуватий півень» у стінах Гончарівки. Колектив бібліотеки піклується про інклюзивних дітей і дає можливість розвиватися і демонструвати свої таланти.

Детальніше…Додати коментар (0)