У Вінниці з’явилася ще одна ГО, яка буде займатися справами людей з інвалідністю

1 06 4 thumb 123269 news m 2. людей

1 06 4 thumb 123269 news m 1

30 вересня уже за традицією у Вінницькому інституті Університету «Україна» відзначали день Доброго серця. Під час урочистостей гостям представили нову громадську організацію «Соціальна перспектива». Діяльність новоствореної організації буде спрямована на розв’язання соціальних, психологічних, медико-реабілітаційних, юридичних та власне освітніх проблем людей, що належать до соціально незахищених верст населення, зокрема і людей з інвалідністю.

У рамках святкування дня Доброго серця у Вінницькому інституті Університету «Україна» відбулася презентація громадської організації «Соціальна перспектива».

На презентацію окрім журналістів, вінницьких ГО, студентів та учасників АТО, також завітав представник із-за кордону. Так, участь у заході узяла Лайла Кауфмана – представник спільноти нечуючих міста Канзас (США), доктор філософії із спеціальної педагогіки, а також багаторазовий стипендіат програми Фулбрайт.

Громадська організація «Соціальна перспектива» створена у продовження соціальних ініціатив Вінницького інституту Університету «Україна».

– Підготовка фахівців соціальної сфери неможлива сьогодні без залучення їх до активної громадської діяльності, тому таке поєднання науки та практики означає, з одного боку, потужну наукову, виховну та організаційну складову в громадській організації, а з іншого, високу практичну орієнтованість та фахове й громадянське виховання молоді у вищому навчальному закладі, – каже голова ради ГО Ганна Давиденко.

Марія Лєхова

Новини Вінниці – 20 хвилин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*