Волинський готель покарали за відсутність номера для неповносправних

1 06 4 1990-1u 1. готелі

До готелю у Ковелі на Волині застосували адміністративно-господарську санкцію за низку порушень, серед яких – відсутність номера, спеціально оснащеного для потреб неповносправних..

Про це повідомив власкор IA ZIK.

За інформацією виконувача обов’язків начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Володимира Горішного, його підлеглі провели перевірку в ковельському готелі. «Встановлено, що послуги з тимчасового розміщення та проживання у готелі надаються з порушенням вимог», – стверджує він.

Зокрема, в готелі відсутній належно оснащений номер, пристосований для потреб інвалідів та інших маломобільних груп населення. Вхід до готелю не оснащено пандусом. На службі приймання замовлення не відведено спеціальне місце для обслуговування особи, що рухається на візку.

Зафіксували перевіряльники й інші порушення. Приписом господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути всі недоліки. За виявлені порушення винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності. А до фірми застосовано адміністративно-господарську санкцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*