У Кременчуці пандуси для інвалідів загрожують їх життю

1 10 3 1397043218 1-nvaldi 2. інвалідів

  1 10 3 1397043218 1-nvaldi 1

І досі для переважної частини інвалідів є проблемою навіть виїхати із власної оселі.

Нещодавно за ініціативи голови адаптаційно-реабілітаційного оздоровчого клубу інвалідів «АРОКІ» Ольги Бринчик на базі територіального центру Автозаводського району проведено засідання круглого столу для людей з обмеженими можливостями.

Основною темою обговорення стало питання щодо малої кількості пандусів, з’їздів та спеціальних перил. На жаль, і досі для переважної частини інвалідів є проблемою навіть виїхати із власної оселі. Багато побудованих пандусів не відповідають нормативам, і замість користі, несуть загрозу.

Необхідно побудувати в місті безбар’єрне середовище. Буквально – забезпечити доступність інвалідів до об’єктів інфраструктури, об’єктів життєдіяльності.

В кінці засідання представники клубу вирішили звернутися до міського голови Бабаєва із проханням залучити членів клубу до участі в роботі комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Кременчука при міськвиконкомі, повідомила прес-служба Автозаводського райвиконкому.

“Вісник Кременчука”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*