Йде перевірка на предмет доступності для людей з обмеженими фізичними можливостями

1 06 4 1990-1u 1. доступності

Як інформує департамент інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернівецької обласної державної адміністрації, відбувся аудит з визначення доступності для осіб з інвалідністю в рамках проекту «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю, згідно з Конвенцією ООН про права інвалідів» в комунальних міських установах «Міський клінічний пологовий будинок № 2» та «Міська дитяча поліклініка».

В ньому беруть участь представники комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та громадських організацій.

Учасники перевірок висловили пропозиції щодо важливості проведення таких обстежень у всіх медичних закладах на предмет доступності для людей з обмеженими фізичними можливостями. Цю ініціативу медичні представники підтримали, проте наголосили на важливості залучення до таких заходів якнайширшого кола громадськості та небайдужих буковинців, що могли б посприяти швидшому вирішенні даних питань.

Відтак, за результатами аудиту будуть подані пропозиції з ілюстраціями до обласної державної адміністрації, міської ради та керівництву міськими лікувальними установами.

Чернівецька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*