На Миколаївщині проведені семінари з питань забезпечення доступності для маломобільних груп населення

1 25 2 1358839698 pandus. маломобільних

Протягом травня 2014 року Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області у м. Миколаєві та у декількох районах області були проведені семінари з питань забезпечення доступності будинків та споруд для маломобільних груп населення в рамках виконання завдань і заходів Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» із залученням представників проектних і громадських організацій.

В ході семінарів представниками Інспекції присутнім було повідомлено про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності за передачу замовнику проектної документації, розробленої з порушенням вимог законодавства, зокрема за незабезпечення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення.

Також під час зустрічі розглядались питання щодо можливості залучення при проведенні перевірок об’єктів будівництва житлового та соціального призначення представників громадських організацій інвалідів.

Джерело: Nikportal.Net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*