Людей з інвалідністю оздоровлюватимуть на материковій частині України

1 08 6 130610 invalid 01 2. інвалідів

1 08 6 130610 invalid 01 1

Про це нещодавно заявила Міністр соціальної політики Людмила Денісова, відповідаючи на запитання регіональних ЗМІ. Відтепер оздоровлення громадян, зокрема й інвалідів, відбуватиметься в санаторіях та оздоровницях, що розташовані на материковій частині України.

“Більшість санаторіїв, що знаходяться на території Криму, вже націоналізовані, так званою, новою владою. Тому відпочивати і проходити лікування наші громадяни будуть виключно на материковій території України. Ті українці, які зараз знаходяться в санаторіях в Криму, зможуть добути до закінчення путівки”, – сказала Людмила Денісова.

Міністр наголосила, що найбільше в цій ситуації постраждали діти та інваліди-спинальники. Мова йде про дитячий оздоровчий центр “Артек” та санаторії для інвалідів в Саках „Пирогово” та імені Бурденка.

Уряд робить все можливе, аби вирішити питання оздоровлення громадян…”, – зазначила Людмила Денісова. Також додала, що інспектуються санаторії, в яких зможуть проходити лікування інваліди. Міністр зазначила, що для цієї категорії громадян отримання державної соціальної допомоги залишилося на тому ж рівні, при цьому проводиться робота з поліпшення умов їхнього перебування у громадських місцях.

Державна служба з питань інвалідів та ветеранів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*