У Кіровограді відбулося свято родини

1 14 1 19840 2 2. інвалідів

1 14 1 19839 1

1 14 1 19840 2

1 14 1 19841 3

1 14 1 19842 4

1 14 1 19843 5

10.07.2014. Найважливіше для кожної людини відчувати тепло, затишок та родинну підтримку, бо саме родина є міцною й фортецею, й потужним трампліном у майбутнє одночас.

Пропагуючи головні православні цінності та об’єднані спільною думкою, товариство “Православна просвіта” та священик Свято-Афонської церкви Кіровограда отець Сергій Ткаченко цього тижня вперше у нашому місті влаштували у кафе “Казка” “Свято родини”.

На нього запросили відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та Кіровоградську обласну громадську організацію матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”.

Свято вийшло дуже веселим та грайливим завдяки невгамовним та винахідливим клоунам.

Крім того, діти разом з батьками власноруч виготовляли вироби із солоного тіста та інші поробки, грались у різноманітні ігри, обмальовувались різнобарвними натільними малюнками та отримали смачні подарунки. На деякий час батьки згадали золоте дитинство, а у діток не згасали на обличчях щасливі посмішки.

Сказати “Дякую!” це майже промовчати, коли справа стосується нашого улюблених друзів організації – товариства “Православна просвіта” та Сергія Ткаченка. Завдяки Вам у наших підопічних вигартовується міцний стержень віри і надії. Ваша увага та батьківська турбота щоразу приходить саме у той необхідний час, коли вона дійсно потрібна.

Дружня і велика родина “Серце матері” у “Свято родини” щиро дякує і бажає Вам міцного здоров’я, сімейного щастя та родинного затишку. Хай допомагає Вам Бог у всіх добрих справах!

Людмила Шукрута, Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”

“весь Кіровоград”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*