Хмільник: Інклюзивні рішення для рівноправного та відповідального суспільства

1 16 4 3 1 1 2. инклюзивного, інвалідністю

На запрошення Британської ради в Україні та громадського об’єднання «Національна асамблея інвалідів в Україні» начальник управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради Сергій Редчик взяв участь у міжнародній конференції з інклюзивного прийняття рішень, що проводилася в рамках проекту IDEAS «Громадянське суспільство, як захисник прав людей з інвалідністю в процесі прийняття рішень органами влади» 9-11 червня 2015 року в м.Києві.

Учасниками конференції були представники державних структур, громадських організацій, засобів масової інформації з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Йорданії, Лівану, Великобританії та України.

Фінансове забезпечення цього заходу проводилося за рахунок Європейського Союзу та Британської ради.

Під час роботи конференції відбувся обмін досвідом та представлені кращі практики з інклюзивного прийняття рішень. Пілотним проектом в Україні було обрано Вінницьку область завдяки активності громадських організацій людей з інвалідністю та сприянню місцевих органів влади у зміні ситуації на краще. На конференції були презентовані два проекти з Вінницької області та інших держав, які отримали найбільшу підтримку серед громадськості.

Надалі за активного сприяння Сергія Редчика, як тренера міжнародного рівня, відбуватиметься впровадження практики з інклюзивного прийняття рішень на рівні м.Хмільника, в тому числі для людей з інвалідністю.

1 16 4 3 1 1

1 16 4 3 2 2

1 16 4 3 3 3

1 16 4 3 4 4

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Хмільник – офіційний сайт міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*