Швейцара «Криївки», який не впустив жінку на візку, звільнили з роботи

1 04 2 Kriyivka 4580-e1456933720234 2. ресторану

Співвласник популярного серед туристів львівського ресторану «Криївка» Андрій Худо після перевірки інформації повідомив про звільнення з роботи співробітника, який не дозволив увійти до ресторану жінці на інвалідному візку, пише “Zaxid.net”.

Раніше киянин Руслан Горовий повідомив про інцидент у «Криївці», що стався 27 лютого. Разом зі своєю супутницею на інвалідному візку він хотів потрапити до ресторану, однак людина на вході (у «Криївці» її називають «концептуалістом») не впустила їх.

«На жаль, випадок, описаний Русланом Горовим, підтвердився. Усвідомлюємо, що повелись жорстоко і сповна відчуваємо провину за цей негідний вчинок, – заявив у середу ввечері співвласник мережі ресторанів «!Фест» Андрій Худо. – Оскільки поведінка працівника “Криївки” суперечить цінностям нашої компанії, прийнято рішення про його звільнення».

Андрій Худо від імені компанії попросив вибачення у Руслана Горового та його супутниці, а також запевнив, що найближчим часом «!Фест» забезпечить доступність своїх ресторанів для людей з інвалідністю.

«Відповідальність за цей інцидент лежить не тільки на одній конкретній людині, але на усій команді загалом, – наголосив Андрій Худо. – Місяць тому ми розпочали перевірку закладів нашої мережі на доступність, а також напрацювали варіанти їх облаштування для людей з особливими потребами, і 8 червня прозвітуємо про зроблену роботу у всій нашій мережі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*