Спіши робити добро

1 14 4 b18aebbe6282452b13a0398fd5f357aa M 2. особливими потребами, реабілітації

  1 14 4 b18aebbe6282452b13a0398fd5f357aa M 15 березня 2014 року за ініціативи головного лікаря комунального закладу «Черкаський обласний центр медико-соціальної експертизи», головного експерта Черкаської області, заслуженого лікаря України, кандидата медичних наук Лепського Владлена Володимировича в м. Умань відбулося засідання круглого столу за участю голів МСЕК, лікарів-онкологів, момологів, представників громадських організацій жінок з особливими потребами «Донна», «Я не сама», на якому розглядалася проблема реабілітації жінок, які перенесли онкозахворювання молочної залози та гінекологічні захворювання.

Владлен Володимирович вже кілька років поспіль є ініціатором та організатором семінарів-нарад з питань співпраці служби МСЕК, ЛКК медичних закладів, регіональних управлінь праці та соціального захисту населення, Центрів зайнятості, громадських організацій інвалідів щодо удосконалення роботи з реабілітації інвалідів, на яких прийнято ряд пропозицій щодо покращення соціального захисту людей з інвалідністю та направлено в вищі органи влади.

Напередодні відзначення Міжнародного жіночого дня 8 Березня Лепський В.В. зробив щедрий подарунок для жінок з особливими потребами Уманщини – апарат пресотерапії Е+Ai-press A1, який встановлено в Уманському Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами, що забезпечить проведення курсу реабілітації жінкам після перенесених гінекологічних онкозахворювань та молочної залози.

Його чуйність та розуміння проблем жінок з онкологічними захворюваннями, бажання робити добро та допомагати всім потребуючим знайшли своє втілення у створенні Уманського міського осередку громадської організації жінок з особливими потребами «Донна».

За створення та реалізацію соціальних проектів, спрямованих на вирішення найгостріших питань осіб з особливими потребами, за вагомий внесок у реалізацію державних програм у сфері реабілітації людей з особливими потребами висловлюємо подяку Лепському В.В. і надіємось, що його особистий вагомий вклад в реабілітацію онкохворих жінок буде оцінено.

Галина Кучер

“Черкаський край”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*