Запоріжцям з обмеженими можливостями допомагають інноваційними методиками

1 31 3 foto 1 2. організації

  1 31 3 foto 1

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігор Мещан та представники громадськості відвідали обласну громадську організацію “Людям потрібні люди”.

Метою діяльності цієї організації є надання реабілітаційних послуг дітям і дорослим з обмеженими можливостями та їх сім’ям. Вона співпрацює з національними та європейськими партнерами: підприємствами, банками, комерційними структурами тощо. Фінансова підтримка організації здійснюється у рамках реалізації обласної Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, інвалідів, інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах “Назустріч людям” на 2015-2019 роки.

Різноманітні послуги надаються кваліфікованими реабілітологами. Серед інших осіб ними охоплено 35 малят з особливостями розвитку, у тому числі діти з сімей вимушених переселенців. Робота організації орієнтована на пошук нестандартних, інноваційних засобів відновлення втрачених функцій організму дитини включно до використання йоги.

Запорізькою обласною громадською організацією “Людям потрібні люди” опікується, зокрема, обласна координаційна рада громадських об’єднань та організацій по роботі з громадянами, які потребують соціальної підтримки. Це сприяє взаємозв’язку з аналогічними структурами і дає певні преференції щодо адаптації осіб з інвалідністю в суспільстві.

Довідково: обласна громадська організація “Людям потрібні люди” функціонує з 2007 року за адресою: м. Запоріжжя, вул. Грязнова, 71.

  1 31 3 foto 2

Управління у справах преси та інформації

Запорізька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*