«Шевченківський» турнір з шахів і шашок серед людей з обмеженими фізичними можливостями провели у Мукачеві

1 17 1 wd35ym5pd043 2. інвалідів

1 17 1 wd35ym5pd043 1

13 березня 2014 року в місті Мукачеві у ресторані «Каприз» (вул. Осипенка, 27А) відбувся відкритий обласний турнір з шахів і шашок серед інвалідів з вадами зору і ураженням опорно-рухового апарату. Ці змагання були присвячені 200-річчю Тараса Григоровича Шевченка.

Головними організаторами змагань є Закарпатський обласний осередок Української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (Голова – Олександр Лизанець), Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з вадами зору (Голова – Зіновій Блюсов) і Закарпатський обласний центр спорту інвалідів «Інваспорт» (голова – Андрій Чегіль).

Розпочали турнір з хвилини мовчання за загиблими на барикадах, які віддали своє життя за краще майбутнє України.

В турнірі прийняли участь 19 спортсменів з Ужгорода, Мукачева і Сваляви. Найкращих результатів досягли представники Мукачева і Ужгорода.

Призери і учасники були нагороджені кубками, медалями, грамотами і грошовими преміями, після чого вони почастували вишукані страви приготовлені працівниками ресторану «Каприз».

Такий турнір організовується в Мукачеві вже втретє за останні чотири місяці. Тож Мукачево останнім часом стало справжньою Меккою для шахістів і шашкістів з обмеженими фізичними можливостями.

Організатори турніру висловлюють велику подяку всім спонсорам і меценатам, якими виступили: ПАТ «Приватбанк», Ресторан «Цімбор» (Бесага М.М., м. Мукачево, вул. Духновича,2), «FitCurves» (Саприкіна С.С., м. Мукачево, вул. Миру, 8/15), «Відкрите акціонерне товариство Мукачівське підприємство матеріально-технічного постачання імпортною та експортною продукцією (Качур О.С.), кафе «Вікторія» (Керестів Є.О.), кафе “Шеррі”, м. Мукачево, вул.Миру, 33).

ClipNews.info +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*