Дефлімпійці Дніпропетровщини готуються до всеукраїнських змагань

Дефлімпійці Дніпропетровщини готуються до всеукраїнських змагань. дефлімпійські ігри, дніпропетровщина, дефлімпійці, змагання, спортсмен

Дефлімпійці Дніпропетровщини готуються до всеукраїнських змагань. дефлімпійські ігри, дніпропетровщина, дефлімпійці, змагання, спортсмен

Дефлімпійці Дніпропетровщини, які цьогоріч тріумфували на Іграх у Бразилії, вже готуються до всеукраїнських змагань. Це 40 баскетболістів, дзюдоїстів, каратистів, легкоатлетів, плавців, стрільців, борців. Про це розповіли на брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«На Дефлімпійських іграх Дніпропетровщину представила команда із 40 хлопців та дівчат. Вони яскраво виступили у 8 видах спорту. Привезли 41 нагороду. Це найкращий результат регіону за всю новітню історію України», – розповіла директорка регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Олена Зайцева.

18 дефлімпійців Дніпропетровщини здобули по декілька нагород. Сім медалей – у плавчихи Аніти Махник, п’ять – у плавця Владислава Кремлякова, по чотири – у стрілкині Віолети Ликової та легкоатлетки Соломії Куприч.

«Справжнім дивом для всієї дефлімпійської спільноти став тріумфальний виступ української баскетбольної команди. Вона повністю – із спортсменів Дніпропетровщини. Наші хлопці не програли в жодному матчі. Феєричним став фінал, у якому вони перемогли США», – сказала Олена Зайцева.

Українські дефлімпійці стали тріумфаторами ХХІV Ігор у Бразилії. Здобули найбільше нагород серед понад 80 країн-учасників – 138.

Дефлімпійські ігри – це головні міжнародні змагання для людей з вадами слуху.

«Вісті Придніпров’я»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*