Спортсмени з Житомирщини у складі Національної збірної беруть участь у Всесвітніх іграх Спеціальної Олімпіади 2023 (ФОТО)

Спортсмени з Житомирщини у складі Національної збірної беруть участь у Всесвітніх іграх Спеціальної Олімпіади 2023 (ФОТО). житомирщина, німеччина, спеціальна олімпіада, порушення інтелектуального розвитку, спортсмен

Спортсмени з Житомирщини у складі Національної збірної беруть участь у Всесвітніх іграх Спеціальної Олімпіади 2023. житомирщина, німеччина, спеціальна олімпіада, порушення інтелектуального розвитку, спортсмен

У столиці Німеччини – Берліні з 17 до 25 червня тривають Всесвітні ігри Спеціальної Олімпіади 2023. Житомирщина представлена збірною з баскетболу (Unified Sports Basketball) у складі спортсменів, вихованців Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради, Кмитівської спецшколи-інтернату Житомирської обласної ради та студентів Житомирської політехніки.

Нагороди у 26 видах спорту виборюють майже 7 тисяч спортсменів з порушенням інтелектуального розвитку. Україну на Іграх представляють 24 спортсмени.

Всесвітні ігри Спеціальної Олімпіади є найбільшою інклюзивною спортивною подією у світі. Спеціальні Олімпійські ігри проводяться раз на чотири роки.

Бажаємо перемоги нашим спортсменам!

Житомирська обласна рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*