Українські спортсмени вибороли 84 ліцензії на участь в Паралімпійських іграх – міністр

Українські спортсмени вибороли 84 ліцензії на участь в Паралімпійських іграх – міністр. володимир бородянський, паралімпійські ігри, ліцензія, спортсмен, інвалідність

Українські спортсмени вибороли 84 ліцензії на участь в Паралімпійських іграх – міністр. володимир бородянський, паралімпійські ігри, ліцензія, спортсмен, інвалідністьВолодимир Бородянський

Українській спортсмени з інвалідністю вибороли 84 ліцензії на участь в Паралімпійських іграх. Загалом спортсмени з інвалідністю планують вибороти 174 ліцензії. Про це заявив під час засідання організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Іграх ХХХІІ Олімпіади та ХVІ Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо глава міністерства молоді, культури та спорту Володимир Бородянський, передає кореспондент УНН.

“На участь у Паралімпійських іграх спортсмени з інвалідністю вибороли 84 ліцензії, планують вибороти 174”, – сказав Бородянський.

Також він додав, що з 1 березня на 30% буде збільшено нормативне харчування для спортсменів, які готуються до Олімпіади та Параолімпійських ігор у 2020 році. Окрім того створена робоча група щодо вирішення тактичних та стратегічних питань щодо спортивної медицини.

Антоніна Карташева

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*