Відбувся Кубок Хмельницької міської територіальної громади з картингу серед молоді з інвалідністю (ФОТО)

Відбувся Кубок Хмельницької міської територіальної громади з картингу серед молоді з інвалідністю (ФОТО). хмельницька міська територіальна громада, дозвілля, картинг, пілот, інвалідність

Відбувся Кубок Хмельницької міської територіальної громади з картингу серед молоді з інвалідністю. хмельницька міська територіальна громада, дозвілля, картинг, пілот, інвалідність

З метою психологічної розрядки та залучення молоді з інвалідністю до активного та корисного дозвілля в парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана відбувся «Кубок Хмельницької міської територіальної громади з картингу серед молоді з інвалідністю». Подія організована за ініціативи ГО «Хмельницьке товариство молодих інвалідів» спільно з ГО «Картинг клуб парку культури і відпочинку», «ФСР «Сила Нації» за фінансової підтримки управління молоді та спорту.

Спочатку було навчання, під час якого кожен пілот покроково вивчав та здавав бліц-іспит на знання будови карта, техніки безпеки, правил перегонів та елементарного пілотування картом. До кваліфікаційних заїздів було допущено 17 “пілотів”. Фіналістами стали п’ятеро найкращих: Дмитро Токарський, Дмитро Дмітрієв, Денис Мардар, Наталія Доган та Артем Філіпчук.

Всі присутні отримали море емоцій та гарного настрою від спілкування. А спеціалісти з картингу зрозуміли як удосконалити карти для зручного користування людьми з інвалідністю.

Розвиток технічних видів спорту – це ще одна сходинка у реалізації «Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні».

За інформацією
Управління молоді та спорту
Хмельницької міської ради

Хмельницька міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*