На Полтавщині підписали договір, щоб краще захищати права інвалідів

1 26 Mce7jW7ODtY 1 2. інвалідів

Для забезпечення захисту прав осіб з інвалідністю щодо реалізації їхніх прав між Територіальною державною інспекцією з питань праці та Полтавський обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів підписано договір про взаємодію.

Про це Новинам Полтавщини повідомили в Тердержінспекції з питань праці в Полтавській області.

Основним предметом договору є взаємодія між Інспекцією та Фондом у напрямку реалізації заходів щодо забезпечення зайнятості та працевлаштування інвалідів та здійснення державного нагляду та контролю за дотриманням підприємствами, установами, організаціями, у тому числі громадськими організаціями інвалідів, фізичними особами, які використовують найману працю, законодавства про зайнятість та працевлаштування інвалідів.

Дієвим результатом такої співпраці має стати нова якість захисту працівників з інвалідністю. Тісна налагоджена співпраця значно підвищить ефективність діяльності сторін у сфері забезпечення зайнятості та працевлаштування інвалідів області, дозволить своєчасно виявляти порушення законодавства і оперативно на них реагувати, вважають у Тердержінспекції з питань праці.

  1 26 Mce7jW7ODtY 1 1

  1 26 KUNBq25Wxww 1

«Новини Полтавщини»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*