Фінансування програм соціального захисту інвалідів на особливому контролі Урядового уповноваженого з прав інвалідів

1 14 middle 044a5775cbdcfa7 2. інвалідів

  1 14 middle 044a5775cbdcfa7 1Під час опрацювання численних звернень громадських об’єднань інвалідів, які занепокоєні питаннями стосовно погіршення стану соціального захисту даної категорії громадян, Урядовим уповноваженим з прав інвалідів порушено питання щодо доцільності проведення перевірки фінансування відповідних програм, які здійснюються Фондом соціального захисту інвалідів.

За повідомленням Державної фінансової інспекції України, до плану контрольно-ревізійної роботи на І квартал 2014 року включено ревізію фінансово-господарської діяльності зазначеного Фонду. Оскільки, відповідно до Закону України “Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні” (із змінами), проведення інспектування полягає в документальній і фактичній перевірці певного комплексу або окремих питань фінансово-господарської діяльності в підпорядкованих установах і проводиться у формі ревізії.

“На моє переконання, Фонд є важливою ланкою в реалізації державної політики, насамперед, у фінансуванні державних соціальних програм. Це є одним з його найвідповідальніших завдань. Керівництво Фонду мало б прислуховуватись до пропозицій керівників громадських об’єднань інвалідів, бо люди з обмеженими можливостями дуже чекають на його допомогу,” – зазначив Олексій Журавко.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*