Урядовий уповноважений з прав інвалідів обговорив з Радником Президента актуальні питання сфери соціального захисту осіб з інвалідністю

1 19 Zhuravko portrait 02122011 1 bez znachka 2. інвалідністю, інвалідів

Урядовий уповноважений з прав інвалідів О. Журавко та Радник Президента України – Керівник Головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації Президента України Ю. Каракай провели робочу зустріч щодо покращення соціального захисту осіб з інвалідністю.

В ході зустрічі обговорено широке коло питань, зокрема стосовно створення безперешкодного життєвого середовища для інвалідів з ураженнями органів зору, слуху, опорно-рухового апарату та інших маломобільних груп населення, безоплатного паркування осіб з інвалідністю на місцях, спеціально призначених для їх автотранспортних засобів, а також посилення штрафних санкцій за паркування автомобіля на місці, призначеному для транспорту інвалідів.

За результатами наради намічено план подальших спільних дій, зокрема щодо поліпшення життєдіяльності осіб з інвалідністю та їх всебічної інтеграції у суспільство.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*