Семінар – ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю

1 28 3 3965 2. інвалідністю

  1 28 3 3965 1

Київ. На базі Дніпровського РЦЗ 26 травня 2015 року відбувся семінар за участю осіб з інвалідністю. Його мета: підвищення мотивації до зайнятості, ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю; додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає служба зайнятості.

До участі у семінарі була запрошена Настич Н.М. – головний спеціаліст відділу організаційно – інформаційної роботи Управління Пенсійного Фонду у Дніпровському районі міста Києва, яка ознайомила присутніх із змінами в пенсійному законодавстві України, переліком документів, які подаються для призначення пенсій та видами пенсійного забезпечення.

На семінарі слухачі ознайомились з Положенням про порядок бронювання на підприємствах, в організаціях і установах робочих місць для працевлаштування громадян зазначеної категорії, розглядались питання щодо психологічних особливостей осіб з інвалідністю та прийнятна робота для них, організація професійного навчання, самозайнятість, як форма працевлаштування. В ході спілкування учасники заходу дізнались, що за останні 10 років створено комплекс законів, які регулюють практично всі аспекти життя людей з інвалідністю та багато іншої корисної інформації щодо послуг служби зайнятості, отримали змістовні відповіді на поставлені питання.

Адже інвалід – це не вирок, інваліди можуть бути і стають повноцінними і високоефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, політиками, економістами, соціально активними і життєрадісними людьми, які здатні надихати багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

За інформацією центру зайнятості

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*