Під Харковом для ветеранів та волонтерів з інвалідністю провели стрибки з парашутом (ФОТО)

Під Харковом для ветеранів та волонтерів з інвалідністю провели стрибки з парашутом (ФОТО). авіастрибок, ветеран, волонтер, парашут, інвалідність

Польоти на літаках та авіастрибки з парашутом відбулися на аеродромі в селищі Коротич під Харковом в рамках акції психологічної реабілітації військових та волонтерів-інвалідів АТО/ООС “Небо для всіх”.

Детальніше…Додати коментар (0)

У США розробили пристрій, що озвучує мову жестів (ВІДЕО)

У США розробили пристрій, що озвучує мову жестів (ВІДЕО). сша, мова жестів, мовлення, переклад, рукавичка

Американські біоінженери розробили спеціальну рукавичку, яка здатна в реальному часі перекладати мову жестів у звичайне мовлення.

Рукавичка має тонкі гнучкі сенсори, що під’єднуються до кінчиків пальців руки.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ввоз автомобилей для людей с инвалидностью освободят от налога

Ввоз автомобилей для людей с инвалидностью освободят от налога. автомобіль, ввоз, забезпечення, оподаткування, інвалідність, person. A person holding a sign

В Верховной Раде 10 июля зарегистрирован законопроект «О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины относительно некоторых вопросов налогообложения операций по ввозу на таможенную территорию Украины транспортных средств» № 3825.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Білій Церкві назріває “пандусний” конфлікт (ВІДЕО)

У Білій Церкві назріває “пандусний” конфлікт (ВІДЕО). біла церква, доступність, моніторинг, пандус, інвалідність

У Білій Церкві активісти провели моніторинг доступності осіб з інвалідністю до об’єктів транспортно-дорожньої інфраструктури та інших необхідних установ та зазначили, що в місті є серйозна проблема із пандусами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Два роки і три мільйони: у Хмельницькому завершили реконструкцію першого інклюзивного майданчика (ВІДЕО)

Два роки і три мільйони: у Хмельницькому завершили реконструкцію першого інклюзивного майданчика (ВІДЕО). хмельницький, доступність, інвалідність, інклюзивний майданчик, інклюзія

У Хмельницькому на завершальному етапі повне оновлення першого в місті інклюзивного дитячого майданчика. Про це Суспільному розповів начальник управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради Василь Новачок.

Детальніше…Додати коментар (0)