Психічне здоров’я. Подбай про себе сам

Психічне здоров’я. Подбай про себе сам. допомога, проєкт, психічне здоров’я, підтримка, інвалідність

Я живу в Україні й постійно зіштовхуюся з проблемами. Війна, пандемія, карантин, зміни і турбулентність… Уже кілька тижнів я почуваюся пригніченою, не можу нормально заснути. Я не маю енергії на роботу та спілкування з друзями. Які в мене варіанти?

Детальніше…Додати коментар (0)

Реабілітація дітей з інвалідністю (АУДІО)

Реабілітація дітей з інвалідністю (АУДІО). олена іпатенко, абілітація, діти, забезпечення, інвалідність

Всі діти на території України, незалежно від раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, політичних або інших переконань, національного, етнічного або соціального походження, майнового стану, стану здоров’я та народження дітей і їх батьків (чи осіб, які їх замінюють) або будь-яких інших обставин, мають рівні права і свободи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливі мами перемогли в особливому конкурсі

Особливі мами перемогли в особливому конкурсі. міс особлива мама україни, олена рожко, тетяна матросова, підтримка, інвалідність

Дві наші землячки взяли участь у всеукраїнському онлайн-конкурсі «Міс особлива мама України». Серед 77 учасниць з 22 областей опинились Олена Рожко з Піщанки та Тетяна Матросова із села Студена Піщанського району. Вони не лише гідно себе показали, а й посіли переможні місця.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інклюзивний креативний хаб запрацював для дітей з інвалідністю у Чернігові (ВІДЕО)

Інклюзивний креативний хаб запрацював для дітей з інвалідністю у Чернігові (ВІДЕО). чернігів, діти, креативний хаб, проект, інвалідність

У Чернігові почав роботу інклюзивний креативний хаб для дітей з інвалідністю. Проект ініціювали представники громадської організації «Голос батьків». Про це Суспільному розповіла директорка організації Любов Карасьова.

Детальніше…Додати коментар (0)

Триває конкурс для людей з інвалідністю «Поетичний рушник»

Триває конкурс для людей з інвалідністю «Поетичний рушник». поетичний рушник, самореалізація, творчість, фестиваль, інвалідність

Обухівська міська рада спільно з КОО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» запрошує до участі в десятому літературному фестивалі-конкурсі для людей з інвалідністю «Поетичний рушник».

Детальніше…Додати коментар (0)

Вихованці ладижинської школи паратхеквондо – призери чемпіонату Океанії

Вихованці ладижинської школи паратхеквондо – призери чемпіонату Океанії. ладижин, змагання, паратхеквондо, спортсмен, чемпіонат океанії

В активі наших земляків три золота та два срібла. Чемпіонками у змаганнях серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями стали Іванна Цапціна, Оксана Мельник та Інна Трохименко. «Срібло» на рахунку Дарії Мигулько і Владислава Антонюка.

Детальніше…Додати коментар (0)